Bezorging

Op dit moment bezorgen we over heel Vlaanderen, de leveringsdagen verschillen echter wel per gemeente, geef je postcode in in het checkout menu en kies één van de beschikbare leverdagen voor jouw adres!

Neen. In onze box zitten alle ingrediënten. Deze zijn minimum drie dagen houdbaar in de koelkast. Aan de hand van eenvoudige aanwijzingen kan je ze thuis zelf klaarmaken. Voor ons StreetFood Deluxe staat er een QR-code op de fiche. Zo kan je op YouTube Danny aan het werk zien en loop je niets mis.

Wij aanvaarden omwille van praktische redenen bestellingen vanaf €25. Zoals je kan begrijpen kunnen we niet voor bijvoorbeeld één flesje Bumper bier naar de andere kant van het land rijden :-)

Dat ontdek je bij het afrekenen van je StreetFood Deluxe-box. Na het ingeven van je postcode kan je een leveringsdag kiezen, om alles vers te leveren zijn we voor sommige gemeentes verbonden aan bepaalde dagen in de week.

Check eerst wanneer onze koerier bij jou in de buurt is. Komt deze donderdag langs, dan kan je bijvoorbeeld tot 22 uur daags voordien bestellen. Maar liefst eerder is steeds welkom!

Producten uit de webshop van onze leveranciers worden rechtstreeks door onze partners geleverd. Ondanks onze voorzorgen kan het toch zijn dat een product niet op voorraad is. WIj brengen je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

In het begin kunnen er nog problemen zijn met de website en de betaalmodule. Werkt er iets niet, contacteer dan even Danny op het nummer 0498-34 14 08 of stuur een mailtje naar contact@streetfooddeluxe.be

Afhalen bij Danny in Lanaken

Afhalen kan op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 16.30 uur tot 18.30 uur op de Heiwyckstraat 4, in 3620 Lanaken

Neem contact met ons op via contact@streetfooddeluxe.be en wij contacteren je zo snel mogelijk!